Aandacht voor mens en organisatie

Specialisme

Waar je ons voor in kunt zetten

We kiezen uitsluitend voor interventies die het gedrag van mensen structureel beïnvloeden. Dat begint met grondige oorzaakanalyse, het vergroten van inzicht, het creëren van de juiste omgevingsfactoren en stimuleren van de onderlinge saamhorigheid. Dat klinkt als een open deur, maar wie doet het?

We hebben ons gespecialiseerd in:
Binnen ons team beschikken we over diverse specialisten en stellen we aan de hand van je uitdaging of vraagstelling de juiste professional aan je voor om te kijken of het ‘klikt’.

Ons team

Peter van der Mark

Peter van der Mark (1959) is directeur-eigenaar van Aicon.

Mensen maken het verschil, maar het is de kunst het verschil te maken

‘Vanuit mijn jarenlange ervaring in diverse commerciële, management en directiefuncties help ik samen met mijn team andere bedrijven en organisaties hun prestaties te verbeteren. In onze zoektocht naar een bewezen succesvolle aanpak kwamen wij, ruim 10 jaar geleden, terecht bij de HPI en Birkman-methode. Dit bleek een unieke combinatie om de performance van organisaties (resultaat) en de mensen (gedrag) die er werken systemisch voorspelbaar te verbeteren’. Wij adviseren bedrijven, organisaties en (semi)overheden bij het verbeteren van de team en organisatieperformance.

Peter van der Mark (1959) werkte voor verschillende internationale bedrijven en heeft ruim 35 jaar ervaring op verschillende functieniveaus: van junior verkoper tot commercieel, algemeen en groepsdirecteur. Hij stond aan de basis van spraakmakende concepten en verzorgt regelmatig workshops op het gebied van organisatieontwikkeling & gedrag. Daarnaast is Peter als voorzitter van de Raad van Toezicht verbonden aan SKPCPO Delta.

Twee jaar geleden volgde Peter een imker opleiding.

Adres

Aicon groep B.V.
Varsseveldseweg 35
7061 GG Terborg

Social media

Vind ons op
twitterlinkedinenvelopephonechevron-right-circle