We helpen je om stressklachten uit je team en organisatie te halen

Stressreductie

Tijdig actie ondernemen

Stress en burn-out zijn een van de grootste oorzaken van ziekteverzuim. Door tijdig actie te ondernemen bij het ervaren van stressklachten, kun je erger voorkomen en weer snel in balans zijn. Hiermee wordt langdurig verzuim voorkomen en komen medewerkers beter in hun vel te zitten.

Ine de Blok heeft zich als geregistreerd MEE-therapeut verbonden aan Aicon, speciaal voor medewerkers die tegen klachten en/of problemen aanlopen waar ze zelf geen oplossing voor kunnen vinden.
Tijdens een stressreductie behandeling werken we eerst aan het herstel van de energiebalans zodat jij je weer beter voelt. Ine laat je een diepe ontspanning ervaren, je zult dit gevoel gaan herkennen en steeds gemakkelijker zelf kunnen oproepen. Vanuit deze ontspanning gaan we werken aan een stukje bewustwording. We kijken wat de oorzaak is van jouw stressklachten of burn-out en gaan hier diepgaand aan werken zodat jij anders met stress om leert gaan. Na een aantal behandelingen weet jij waar je grenzen liggen, wat jij echt belangrijk vindt en kun je weer van het leven genieten.
Ine maakt in haar behandelingen gebruik van een unieke combinatie van energetisch werk, kleurenpunctuur en cranio sacraaltechnieken. Door haar invoelend vermogen bereikt zij snel resultaat en weet zij tot de kern van het probleem door te dringen. Vaak is een serie van vier tot zes behandelingen voldoende om weer fit en ontspannen in het leven te staan.

Elke behandeling start met een serie van vier sessies met een tussenpozen van circa een tot drie weken. Aansluitend volgt evaluatie en wordt het vervolgtraject besproken.

Verzuimpreventie

Waarom zou je wachten met het plannen van een afspraak tot je ernstige stressklachten of burn-out ervaart? Juist in deze tijd, waarin er veel van je gevraagd wordt, iedereen aan je trekt en de tijd voorbij lijkt te vliegen, is het belangrijk bewust tijd voor jezelf in te plannen. Je ervaart een heerlijke ontspanning en eventuele klachten of problemen worden meteen bij de kern aangepakt.
Iets voor je werkgever? Steeds vaker sluiten organisaties en bedrijven een contract met ons af om medewerkers in de gelegenheid te stellen hun stressniveau preventief te reduceren. Ook als de oorsprong van de stress in de privésfeer liggen (zogenaamde levensloopstress). Door daling van het ziekteverzuim besparen werkgevers niet alleen op de kosten voor vervangende inzet, maar heeft het ook optimaal functionerende werknemers om zich heen.
De energetische behandelingen vormen een welkome aanvulling op de Birkman-methode. In dat geval vindt, in nauw overleg met de medewerker, terugkoppeling plaats aan de Birkman-coach die hierdoor samen met de coachee een effectief vervolg van het coaching traject kan geven.

We volgen hierbij zowel de ethische gedragscodes van de NOBCO als die van Birkman.

Tips ontvangen voor minder stress?

Mail je mailadres naar info@aicon.nl

Adres

Aicon groep B.V.
Varsseveldseweg 35
7061 GG Terborg

Social media

Vind ons op
twitterlinkedinenvelopephone