Wij helpen medewerkers, teams en organisaties het verschil te maken

Teamontwikkeling

Workshop schapendrijven

Schapendrijven is een unieke en originele teambuildings- en leiderschapsactiviteit. Doormiddel van enkele interessante metaforen zoals samenwerking, communicatie, leiderschap, passie en ambitie wordt een herkenbare link naar de dagelijkse praktijk gelegd. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? En hoe krijg je alle teamleden mee?
Schapendrijven
De antwoorden op deze en nog veel meer vragen komen tijdens deze workshop schapendrijven aan bod. Een bijzonder en unieke buitenactiviteit, waarbij alle deelnemers met schapen en honden de grote uitdaging aangaan. De inhoud is geheel afhankelijk van het team, maar één ding staat steeds vast: het is een unieke en fantastische ervaring! Onze teambuilding activiteiten zijn niet vrijblijvend en altijd gericht op een duurzame performanceverbetering.
Schapendrijven
Voor deze workshop werken we al jarenlang samen met Serge en Ellen van der Zweep. Serge is meervoudig Europees- en voormalig Wereldkampioen schapendrijven. Ellen is driemaal tot beste vrouw van Nederland uitgeroepen, Nederlands kampioen en samen waren ze meerdere malen lid van het Nederlands team. Van wie kunnen we nog beter leren resultaatgericht samen te werken?
Schapendrijven
Tijdens deze workshop kunnen we ook gebruik maken van de Birkman-scores om het team effectiever te leren functioneren, maar ook om met meer plezier samen te werken. Serge en Ellen zijn vertrouwd met onze werkwijze en weten op hun eigen manier de actuele situatie van het team verrassend te visualiseren. Hierdoor ontstaat inzicht en krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt om hun onderlinge samenwerking te verbeteren en verstevigen.

Wil je meer weten over teamontwikkeling?

Mail je mailadres naar info@aicon.nl

Adres

Aicon groep B.V.
Varsseveldseweg 35
7061 GG Terborg

Social media

Vind ons op
twitterlinkedinenvelopephone