Wij helpen medewerkers, teams en organisaties het verschil te maken

Teamontwikkeling

Teambuilding

Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor elkaar dat iemand anders voor jou wil werken?
Teambuilding, als binnen- of buitenactiviteit, creëert een geheel nieuwe kijk op de onderlinge samenwerking, communicatie, leiderschap, passie en ambitie van het team. We werken al jarenlang samen met ervaren outdoor-specialisten, die elk op hun eigen manier de actuele situatie van het team verrassend weten te visualiseren. Ze zijn vertrouwd met onze werkwijze en kunnen ons op (vrijwel elke) locatie ondersteunen.

Tijdens diverse opdrachten leggen we herkenbare verbanden naar de dagelijkse praktijk en ontstaat inzicht. We benoemen praktische handvatten om de onderlinge samenwerking te stimuleren en verstevigen. De teamleden ervaren verschillende niveaus van samenwerken en onverwachte talenten komen tot bloei. Na afloop evalueren we de verschillende opdrachten. Onze teambuilding activiteiten zijn niet vrijblijvend en altijd gericht op een duurzame performanceverbetering.

Tijdens deze workshop kunnen we ook gebruik maken van de Birkman-scores om het team effectiever te leren functioneren, maar ook om met meer plezier samen te werken.
Teambuilding

Wil je meer weten over het vormen van een goed team?

Mail je vragen naar info@aicon.nl

Adres

Aicon groep B.V.
Varsseveldseweg 35
7061 GG Terborg

Social media

Vind ons op
twitterlinkedinenvelopephone